Mákolaj

A mákolaj csodaszer?
A mákolaj egyértelműen nem csodaszer, csupán egy egészséges táplálék. Igaz bővelkedik ásványi anyagokban, és természetes zsírsavakban, de nem gyógyszer. Az is igaz, hogy egy kutatás eredménye bizonyította a csontritkulás gyógyulására kifejtett pozitív hatását. Napi egy mokkáskanálnyi mákolaj fogyasztása egy év eltelte után meglepően jó eredményt mutatott a gyógyulás tekintetében. Azt már régóta tudjuk, hogy a mák fogyasztása segít a csontritkulás megelőzésében. De, sajnos az étkezési szokásaink megváltoztak, így nem fogyasztunk ehhez megfelelő mennyiségű mákot. Ezen tudunk segíteni a mákolaj fogyasztásával.
Hogyan készül a mákolaj?


A mákolaj egy speciális hidegsajtolási eljárással készül a mákból. Hasonlóan, mint a hidegen sajtolt magolajak általában. Az eljárás során nem alkalmaznak semmilyen kémiai anyagot, vagy eljárást. Ez azért fontos, mert a mákolaj így tartalmazza az összes zsírsavat, ásványi anyagot, amely a mákban megtalálható.
Tudjon meg többet a mákolaj fogyasztásáról, az egészségünkre gyakorolt hatásairól az internet segítségével. Ha egy kevés esélyt jelent a csontritkulás megelőzésében a mákolaj, az már nagy eredmény, hiszen rengetegen szenvednek ebben a betegségben, és ha nem változtatunk az étkezési szokásainkon egyre többen fognak.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás